Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A aflat din presă unde a pierdut banii

Un bărbat din Rovinari a aflat din media unde a pierdut banii. Asta după ce Primăria Rovinari a anunțat că un bărbat a pierdut o sumă de bani în sediul instituției, dând publicității și o fotografie cu acesta.

“Bărbatul care a pierdut banii din buzunar în timpul unei vizite la primărie a fost identificat. Acesta s-a prezentat la noi în această dimineață, fiindu-i înapoiați banii pierduți”, a anunțat luni Primăria Rovinari, la câteva zile după ce au fost găsiți banii.

Bărbatul a spus că săptămâna trecută s-a prezentat la Direcția de Impozite și Taxe Locale pentru a-și achita dările, iar la un moment dat a observat că îi lipsesc o parte din bani, dar nu a știut când și unde i-a pierdut.

“A fost foarte încântat de finalitatea întâmplării, mai ales că nu se aștepta să recupereze banii pierduți”, a transmis Primăria Rovinari.

Vizualizări: 1,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: