Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Universitatea "Constantin Brâncuși" anunță suspendarea cursurilor

Conducerea Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a luat luni decizia suspendării cursurilor până la finalul acestei săptămâni, a anunțat purtătorul de cuvânt Iulian Țimpea. 

Decizia vine după ce unei studente i s-a făcut luni rău la cursuri, aceasta anunțând că a venit zilele trecute din Italia, chiar dintr-o zonă în care sunt cazuri de coronavirus.

Tânăra a fost dusă la spital, informația oficială fiind că are simptomele unei răceli obișnuite. Aceasta a rămas totuși izolată într-un salon de la Boli Infecțioase.

La nivelul județului Gorj nu a fost confirmată nicio suspiciune de coronavirus, dar mai multe persoane s-au prezentat la spital, pentru că au fost în zone cu astfel de focare.

Vizualizări: 3,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: