A apărut al patrulea candidat la şefia PNL Gorj

Cu două săptămâni înainte de finalul bătăliei electorale din PNL Gorj, viceprimarul comunei Turcineşti, Dumitru Modrea, a confirmat oficial că a luat decizia de a intra în cursa pentru preşedinţia organizaţiei.

Lupta politică din PNL Gorj devine tot mai interesantă în partidul condus până la începutul verii de către deputatul Dan Morega, plecarea acestuia din organizaţie dându-le celorlalţi membri libertatea deplină de a candida la şefia filialei. Viceprimarul din Turcineşti, Dumitru Modrea, a decis să intre în „arena leilor” şi să îşi verifice potenţialul electoral, el confirmând oficial că s-a decis să candideze pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL Gorj, fiind cel de-al patrulea candidat care intră în cursa respectivă. Până acum el nu şi-a depus încă nici un act la sediul organizaţiei, timpul legal în care poate face acest lucru expirând la începutul lui septembrie. Modrea declară că, deocamdată, merge în teren şi discută cu colegii săi pentru a afla care este pulsul organizaţiilor din judeţ, la final urmând să îşi depună oficial şi candidatura. El recunoaşte că s-a înscris în cursă cu puţin timp înainte de final, alegerile urmând să aibă loc pe 4 septembrie, noul candidat fiind convins că el va fi cel votat.

„Sinceritate, transparenţă şi dreptul de a-mi încerca şansele, acestea sunt lucrurile care m-au determinat să intru în această cursă. Nu îmi doresc această funcţie pentru bani pentru că sunt un om realizat în viaţă, cred că am făcut ceva pentru comunitatea din care provin şi pot să fac mai multe, iar eventuale acuzaţii ce s-ar putea formula la adresa mea nu vor avea un suport real. Spun lucrurile astea din capul locului, pentru a lămuri lucrurile de pe acum. Colegii mei trebuie să înţeleagă că noi trebuie să muncim împreună pentru partid, nu să ne hârjonim între noi şi să ne aruncăm vorbe urâte, care nici nu ne reprezintă. Am mers zilele acestea în teritoriu şi am văzut o susţinere din partea delegaţilor pe care nu o aşteptam iniţial. Eu eram ca şi ei, nu aveam între cine să aleg, între un Radu Angheloiu care ne-ar fi dat de tot pe mâna PSD-ului şi un Dian Popescu foarte apropiat de PDL”, spune Modrea, care consideră că al treilea candidat, Ion Navlea, are şansele cele mai mici.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: