A cântat la sticlă şi solniţă, impresionând juriul de la „Românii au talent”

Naistul gorjean Ştefan Popescu a impresionat juriul de la Românii au Talent. Reprezentaţia a avut loc la Craiova, în sala arhiplină a Teatrului „Marin Sorescu”. Cunoscut pentru talentul cu care interpretează melodii cunoscute la instrumente de suflat care mai de care mai ciudate, unele inventate chiar de el, Ştefan Popescu a ridicat publicul în picioare. Aşa cum era de aşteptat, directorul adjunct al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu s-a calificat în semifinalele show-lui, ce vor avea loc la Bucureşti.

Succes de zile mari pentru naistul Ştefan Popescu în faţa juriului de la show-ul „Românii au talent”, difuzat la ProTV. Vedetele de televiziune Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au aplaudat prestaţia gorjeanului, care i-a impresionat cu talentul său de a cânta din aproape orice. Acesta spune că a stat pe scenă aproape o jumătate de oră, nu două-trei minute.„La mine a fost un delir. Mă aplauda Andra încontinuu. Aproape o jumătate de oră am stat n scenă. De această dată nu am mai cântat cu naiul, ci am cântat fără acompaniament la sticlă, solniţă, fluier, lingură şi la un instrument nou inventat, numit digifonf. I-am ridicat pe toţi în picioare. Am intrat duminică la ora 13.30 şi am intrat în semifinalele de la Bucureşti”, spune Ştefan Popescu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

CALIFICAŢI

Calificaţi în semifinalele de la Bucureşti sunt şi membrii Grupului de naişti „Jiana”, „Măriile Gorjului” de la Şcoala Populară de Artă, interpreta Luiza Ciudin şi Maria Gugu, fiica directorului Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Marian Negrescu.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: