A căzut cu bicicleta sub un autotractor

La  data de 29.08.2011, orele 10:22, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de un participant la trafic, despre faptul că, la sensul girator de la magazinul Kaufland, din localitate, a avut loc un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu, care a constatat că A.V., 65 ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea bicicleta pe strada Termocentralei, din localitate, ajungând în apropierea sensului giratoriu la intersecţie cu strada Luncilor, s-a dezechilibrat căzând pe partea carosabilă, iar bicicleta a căzut sub un autotractor, condus de D.L., 44 ani, din comuna Perieţi, judeţul Ialomiţa, care era oprit în intersecţie pentru a se asigura.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Gorj, secţia Primiri-Urgenţe, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar victima A.V. prezentând o concentraţie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: