A circulat cinci ani cu o maşină furată

Un bărbat din Târgu Jiu a condus o maşină furată timp de cinci ani. Omul s-a deplasat în tot acest timp prin toată ţara fără să fie descoperit, deşi a fost oprit în nenumărate rânduri de către agenţii de circulaţie.

Până la urmă, maşina condusă  de către Gheorghe Drăgan, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Târgu Jiu, a fost depistată de către agenţii de circulaţie în timp ce se afla în trafic pe strada Meteor. Autovehiculul figura în baza de date ca fiind furat din Olanda încă din luna noiembrie a anului 2005. ”Ca urmare a unei acţiuni organizate de poliţiştii rutieri a fost identificat conducătorul auto Gheorghe D. conducând un autoturism care figura în baza de date ca fiind furat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat , conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, fals şi uz de fals material”, a precizat, Bogdan Scafeş, subinspector în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Rudele bărbatului suspectat de furt susţin că maşina este cumpărată de la un bucureştean. „Este cumpărată de la unul din Bucureşti. Unchiul meu i-a dat fier vechi şi aluminiu în valoare de 120 de milioane de lei pentru ea. A rămas să-i mai dea 20 de milioane ca să-i aducă şi cartea de identitate a maşinii şi nu a mai venit. Noi nu am avut de unde să ştim dacă este în regulă sau nu. Am umblat atâta timp prin Bucureşti, Piteşti, Vâlcea, ne-au oprit poliţiştii şi nu s-a întâmplat nimic, avem toate actele la zi, chiar şi inspecţia tehnică”, a declarat Radu Ilarie, nepotul bărbatului acuzat.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: