A dormit în pădure alături de cei 15 câini

Gorjeanul de 32 de ani din Săcelu dat dispărut miercuri de către rude, după ce nimeni nu a mai știut nimic de el, ar putea da lecții de supraviețuire în condiții vitrege celor interesați. Radu George Boboc a fost găsit joi la prânz teafăr și fără probleme, după ce polițiștii au reluat operațiunile de căutare. Acesta a fost descoperit într-o pădure de pe raza satului Hurezu, la câțiva kilometri distanță de locuința improvizată pe care bărbatul o avea la Cartiu, în zona de delimitare a comunelor Turcinești și Schela.

Boboc a dispărut marți seara din locul izolat în care își amenajase o cameră, după ce locuința i-a fost distrusă de un incendiu. El se retrăsese aici, în câmp, pentru a putea avea grijă de cei 15 câini pentru care a făcut o pasiune totală. După incendiu, nimeni nu a mai dat nici de urma patrupedelor, nici de a stăpânului.

Toți cei care îl căutau erau convinși că dacă dau de urma animalelor îl vor descoperi și pe Boboc și, în cele din urmă, lucrurile chiar așa au stat. Mai mult, bărbatul a supraviețuit condițiilor vitrege din natură cu ajutorul câinilor, care l-au încălzit în toată această perioadă. Mai greu de spus și ce au mâncat toți în cele două zile petrecute în condiții vitrege, dar important este că bărbatul a fost găsit la timp și nu avea probleme de natură medicală. Polițiștii l-au încredințat rudelor pentru a avea mai multă grijă de el. Cu câteva ore înainte să fie găsit, fratele bărbatului dispărut luase hotărârea să ofere o recompensă de câteva mii de euro celor care l-ar fi putut ajuta să îl găsească pe Radu, dar descoperirea polițiștilor a anulat oferta respectivă.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: