A făcut accident şi a fugit

 La data de 22.11.2010, ora 22:50, Cosmin Ţ., de 19 ani, din municipiul Tg-Jiu, în timp ce conducea pe str. Mioritei din municipiu, autoturismul proprietatea lui Gheorghe R., de 20 ani, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri persoanele implicate în eveniment au fost identificate. S-a stabilit că Gheorghe R., deşi cunoştea faptul că Ţ. Cosmin nu posedă permis de conducere, i-a încredinţat acestuia autoturismul pentru a-l conduce pe drumurile publice. La un moment dat, în timp ce circula pe str. Mioritei din municipiu, Cosmin Ţ. a pierdut controlul asupra direcţiei şi tamponat 3 autoturisme parcate regulamentar.

Conducătorul autoturismului nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a prezentat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul de expirat.

Poliţiştii rutieri au întocmit în acest caz dosar penal, Cosmin Ţ. fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de părăsire a locului accidentului, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, iar Gheorghe R., pentru infracţiunea de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere ori se află sub influenţa alcoolului.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: