A făcut accident și a refuzat prelevarea de mostre biologice

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apel 112 de către un participant la trafic cu privire la faptul că pe DN 66, în zona Termocentralei Rovinari, a avut loc un accident rutier. 


Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, la o distanță de circa 500 de metri față de Termocentrala Rovinari, în afara părții carosabile, pe sensul de mers Târgu Jiu Filiași, a fost identificat un motocilu, cu plăcuța numărului de înmatriculare ruptă din suport, fără a fi identificat conducătorul auto. 


În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Drăguțești, care a declarat verbal faptul că el a condus motociclul, a rupt plăcuța cu numărul de înmatriculare și nu a suferit leziuni corporale.


În urma testării cu aparatul etilometru, a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Spitalul Orășenesc Rovinari, iar în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea de probe biologice. 


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vizualizări: 2,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: