A făcut-o lată! Nepotul lui Cucăilă, iar după gratii!

Aflat sub control judiciar după scandalul de acum câteva săptămâni, când a fost reținut pentru 24 de ore pe motiv că s-ar fi luat la harță cu doi polițiști, nepotul lui Ion Cucăilă, bărbatul bătut toamna trecută de doi agenți chiar în sediul Poliției Târgu Jiu, a ajuns din nou în spatele gratiilor.

Marius Constantin Cucăilă mai avea câteva zile până îi expirau interdicțiile impuse de anchetatori, în cazul în care acestea nu erau prelungite, dar la sfârșitul săptămânii trecute a făcut-o din nou lată. A accidentat trei persoane și a fugit de la locul faptei, agravându-și situația în care se află. Accidentul a avut loc la Ursați, la marginea municipiului, nu departe de zona Slobozia unde locuiește acesta și unde s-a produs și incidentul de acum o lună cu polițiștii.

„A condus un autoturism pe strada Ursaţi, accidentând două persoane în vârstă de 40, respectiv 32 ani, ambele din comuna Stăneşti, precum şi un minor 16 ani, din Tg.Jiu, care se aflau pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti pe str. Slobozia. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg. Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul de 19 ani se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.    Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.

Marius Constantin Cucăilă este cercetat acum pentru  săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă. Ieri acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, judecătorilor nefiindu-le deloc greu să emită pe numele acestuia un mandat de 30 de zile. Astfel, în vremuri de caniculă, nepotul lui Cucăilă intră după gratii, având timp suficient să mediteze la prostiile făcute în ultima vreme și care îl încurcă și pe unchiul său, aflat în război deschis cu polițiștii. Ion Cucăilă are propriul său „meci” cu oamenii legii după ce în septembrie anul trecut a fost bătut măr chiar în sediul Poliției Târgu Jiu, doi agenți și un jandarm fiind judecați în prezent pentru agresiunea comisă împotriva acestuia.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: