A făcut scandal într-un bar

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr de 20 ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, suspectat că, aflându-se într-un bar, a distrus mai multe bunuri şi a tulburat ordinea şi liniştea publică. În data de 14.08.2012, ora 15:25, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin 112, de administratorul unui bar din comuna Leleşti, despre faptul că un tânăr din localitate, aflându-se în local, i-a distrus mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind de 250 lei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că suspectul, identificat ca fiind V.A.E., de 20 ani, din comuna Leleşti, a distrus o masă, două scaune şi o scrumieră. De asemenea, martorii prezenţi la acest eveniment, indignaţi de comportamentul suspectului, au relatat că acesta, prin faptele comise, a tulburat liniştea publică.

Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, urmând să dispună în conformitate cu prevederile Codului de Procedură penală.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: