Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A fost găsit tânărul mire dispărut în apele Jiului

Deznodământ tragic în cazul tânărului de 28 de ani, dispărut în apele Jiului. Vineri, pompierii au descoperit trupul fără viață al acestuia în apropierea Termocentralei Rovinari.

Mihai a fost dat dispărut duminică după ce s-a dezechilibrat și a căzut în Jiu din barca în care se afla cu un prieten. Acesta din urmă a fost salvat de pompieri, dar Mihai a fost de negăsit și a fost căutat timp de aproape șase zile.

"Astăzi (n.r. vineri), 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari - Detasamentul de Pompieri Motru", a transmis ISU Gorj.

Mihai avea 28 de ani. Săptămâna trecută s-a cununat, iar proaspăta soție este însărcinată. Ea a sperat până în ultima clipă într-o minune și că tânărul va fi găsit în viață.

Vizualizări: 63,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: