Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A fugit de la locul accidentului şi a picat în "Năvod"

Un bărbat de 51 de ani din Bălăneşti a fost accidentat aseară de un autovehicul al cărui şofer a părăsit locul accidentului.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a fost instituită acţiunea „Năvodul”, datele despre autovehicul (tipul autovehiculului, culoare, număr de înmatriculare) fiind transmise şi poliţiştilor din judeţele limitrofe.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, autovehiculul a fost găsit abandonat pe raza localităţii Tetila. Din cercetări s-a stabilit că în momentul producerii accidentului autovehiculul a fost condus de Marius G., de 43 ani, din municipiul Tg. Jiu.

De asemenea, s-a stabilit că autorul, în momentul producerii evenimentului rutier, se afla în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, permisul de conducere fiindu-i reţinut anterior pentru alte abateri comise la regimul rutier.

 Conducătorul auto este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, aflându-se în perioada de suspendare a acestui drept.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: