A fugit de la locul accidentului

La data de 08.05.2010, orele 03:51, poliţiştii Postului de Poliţie Săuleşti au fost sesizaţi prin 112 de către un participant la trafic despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 661, pe raza localităţii Săuleşti, a observat o persoană căzută pe carosabil.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că victima, Cristian B.E., de 20 ani, din comuna Bărbăteşti, judeţul Gorj, a fost accidentată uşor de un autoturism care a părăsit locul accidentului.

Victima nu a putut oferi detalii despre autoturism şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul orăşenesc Tg-Cărbuneşti, prezentând rană deschisă în zona capului. În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului în persoana lui Constantin P., de23 ani, din comuna Săuleşti, judeţul Gorj. Acesta, pe fondul neatenţiei în conducere, a accidentat uşor victima, care era întinsă pe carosabil.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în prezent este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: