A fugit de la locul accidentului

În data de 14.07.2012, orele 04:45, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 661, în satul Floreşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

Echipa operativă constituită la nivelul Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea s-a deplasat imediat la faţa locului. Aici s-a constatat că este vorba despre un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism şi un atelaj cu tracţiune animală, în urma căruia conducătorul atelajului, N.G., de 67 de ani, din comuna Turburea, a suferit leziuni corporale uşoare.

De asemenea, s-a constatat că după producerea accidentului, şoferul, identificat ulterior ca fiind S.C.N., de 33 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, şi-a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului.

După aproximativ 2 ore de la sesizarea accidentului, poliţiştii l-au depistat pe S.C.N., pe raza comunei Plopşoru, judeţul Gorj.

Testându-l cu aparatul etilotest, S.C.N. a prezentat o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală, lui S.C.N. fiindu-i recoltate de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus faţă de S.C.N., măsura reţinerii pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpăconducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 15 07.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: