A furat cale ferată uzinală

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Plopşoru, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 2 ianuarie 2014, ora 23.30, poliţiştii din oraşul Turceni au depistat în flagrant pe Z.P., de 33 ani, din comuna Plopşoru, în timp ce desfăcea cu ajutorul unei chei metalice, mai multe elemente componente ale unei căi ferate uzinale ce se află în curs de dezafectare. Acestea fuseseră încărcate în mai mulţi saci, pentru a putea fi transportate şi valorificate. Prejudiciul, a cărui valoare a fost estimată la suma de peste 17.000 lei, a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor unităţii respective.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă. (A.A.)

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: