A furat de la loc sigur

Un bărbat din Tetila este anchetat de poliţişti după ce a furat cazanele de ţuică ale unor persoane în ale căror gospdării a lucrat pentru a câştiga un ban cinstit. Gabriel Văduva are 35 de ani şi nu are un loc de muncă stabil, el muncind cu ziua pe unde apucă pentr a face rost de un ban pentru pâine. Până acum poliţiştii au primit două reclamaţii despre dispariţia a două cazane de ţuică din gospodării în care Văduva lucrase.  Conform primelor rezultate ale anchetei, bărbatul se ducea la lucru în gospodăriile respective, vedea unde există lucruri pe care le poate fura şi apoi revenea noaptea pentru a sustrage cazanele de ţuică. Văduva mergea a doua zi la muncă la fel ca în orice zi obişnuită şi spunea că nu ştie absolut nimic, deşi el dezmembra cazanele. Kilogramele de cupru astfel obţinute de acesta au fost vândute rromilor din cartierul Meteori din Târgu Jiu. 
 Gabriel Văduva nu a câştigat mai mult de 500 de lei din "afacerea" respectivă, deşi paguba pe care el a creat-o este cu mult mai mare. Bărbatul este cercetat acum în stare de libertate, fiind acuzat de furt calificat. Femeile pentru care presta munci grele în gospodăriile din Bumbeşti-Jiu şi Muşeteşti nu îl mai iau acum la muncă, bărbatul nemaifiind primit de nimeni nici măcar la muncile mai grele.
 "Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat faptul că suspectul ajuta părţile vătămate la muncile ocazionale din gospodărie. În aceste împrejurări, Gabriel V. observa ce bunuri de valoare deţin cetăţenii iar ulterior, pe timp de noapte, intra în imobile şi le sustrăgea. Prin acest mod de operare, suspectul a pătruns în gospodăriile părţilor vătămate F.M., din comuna Muşeteşti şi F.I., din oraşul Bumbeşti-Jiu, iar de aici a sustras două cazane din aramă, cu capacitate de 260 litri, respectiv 180 litri. Suspectul a transportat cazanele la locuinţa sa, unde, prin tăiere, le-a dezmembrat iar ulterior le-a comercializat unor persoane din municipiul Tg. Jiu, care achiziţionau astfel de metale, pentru suma de aproximativ 500 lei", a confirmat Inspectoratul Judeţean de Poliţie.
 


Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: