A furat din firma la care era angajat!

Un angajat al unei societăţi comerciale din Ţicleni a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat Acesta a sustras un motor electric evaluat la suma de 19.000 de lei pe care poliţiştii au reuşit să-l recupereze şi să-l restituie societăţii respective. Angajatul a fost dat pe mâna poliţiei de colegul său care asigura paza societăţii.

Poliţia oraşului Ţicleni a fost sesizată de către angajatul de la pază de la o societate comercială din Ţicleni, cu privire la faptul că un salariat a sustras un motor electric, pe care îl transportă cu o autoutilitară, spre oraşul Târgu-Cărbuneşti. Poliţiştii rutieri au oprit în trafic autovehiculul indicat de apelant şi au identificat la volanul autoutilitarei un bărbat de 47 ani. Cu ocazia controlului, în autovehicul a fost găsit un motor electric ce prezenta aceleaşi caracteristici cu cele comunicate de către apelant. Suspectul a fost preluat de poliţiştii din oraşul Ţicleni în vederea continuării cercetărilor. „Din cercetări a rezultat că suspectul, angajat al unei societăţi comerciale din Ţicleni, în jurul orelor 08.00, a sustras din incinta unităţii acel motor, pe care l-a încărcat în autoutilitară cu intenţia de a-l transporta şi valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase din oraşul Târgu-Cărbuneşti. Motorul electric, evaluat la suma de 19.000 lei, a fost restituit reprezentanţilor unităţii prejudiciate“, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore, iar apoi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare Preventivă.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: