A furat maşina părinţilor şi a provocat un accident rutier

Un tânăr din municipiul Târgu-Jiu s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident cu maşina furată de la tatăl său şi a părăsit locul înainte ca poliţiştii să sosească la faţa locului. Mai mult decât atât, acesta nu deţinea nici permis de conducere.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a furat luni maşina tatălui său dar şi o sumă de bani şi alte bunuri, după care s-a făcut nevăzut. Tatăl şi-a denunţat fiul la poliţie. Oamenii legii au început o anchetă şi au întocmit dosar penal în acest caz. Aventura tânărului nu a durat însă mult, asta pentru că la doar câteva ore a şi reuşit să producă un accident de circulaţie în zona cartierului Drăgoieni, soldat cu pagube ce se ridică la ordinal a câteva zeci de milioane de lei vechi. Văzând isprava pe care a făcut-o, tânărul a dat bir cu fugiţii, însă oamenii legii i-au dat de urmă. Pe numele său a fost întocmit un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţiei şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană ce nu poseda permis de conducere, cercetările continuând pentru a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei. “La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat autoturismul, abandonat şi intrat în coliziune cu un foişor, o bancă, o căruţă şi un solar toate din lemn, aparţinând unei societăţi comerciale, din municipiul Târgu-Jiu. Valoarea prejudiciului fiind de 8.000 lei. În urma verificărilor conducătorul auto a fost depistat pe raza localităţii Drăgoieni, fiind identificat în persoana lui numitului  Ţ.D.L., 23 ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cauză a fost întocmit dosar penal.”,a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

PLÂNGERE

În urma audierii, tatăl băiatului şi-a retras plângerea faţă de fiul lui pentru săvârşirea infracţiunii de furt al autoturismului, al sumei de bani precum şi al bunurilor sustrase, Autoturismul i-a fost restituit pe bază de dovadă.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: