O femeie a ajuns sub rotile unui autobuz

O femeie de 63 de ani din satul Strâmba Vulcan a ajuns la spital cu traumatisme craniene după ce a fost lovită în plin de un autobuz. Şoferul autobuzului susţine că femeia i-a ieşit în faţă de după o maşină parcată şi nu a mai putut să o evite. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili care au fost cauzele ce au condus la producerea accidentului.

Şoferul în vârstă de 53 de ani efectuează curse între Mătăsari şi Târgu Jiu. Acesta susţine că s-a trezit cu femeia în faţa maşinii şi nu a mai putut să o evite, lovind-o în plin. „Am văzut maşina parcată pe partea dreaptă şi am vrut să o ocolesc. În timpul ăsta şoferul ba a vrut să plece de pe loc, ba a vrut să dea în spate. Femeia era în faţa maşinii oprite şi a sărit deodată în faţa mea, voia să traverseze. Nu am mai putut să o evit”, a declarat şoferul autobuzului. Vecini femeii au sărit imediat să o ajute pe aceasta şi au chemat imediat ambulanţa. „Nu ştiu cum se întâmplă, că eram în curte, dar când ieşii o văzui plină toată de sânge, e lovită la cap că îi cursă mult sânge. Uitaţi am aici perina care i-o pusei sub cap şi e plină de sânge”, a adăugat o vecină.

CERCETĂRI

Victima în vârstă de 63 de ani a suferit multiple traumatisme. Aceasta a fost imediat preluată de un echipaj de ambulanţă şi transferată la Unitatea Primiri Urgenţe din Târgu Jiu. Starea sa era însă stabilă. Din primele cercetări, femeia este responsabilă. „S-a stabilit că persoana respectivă se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a declarat Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: