A furat un sac de legume din piaţa din Motru

În noaptea de 6 spre 7 noiembrie 2011, în jurul orei 23:30, în timp ce efectua serviciul de patrulare, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Motru l-a depistat în apropierea Pieţei Centrale, pe G.P., de 39 ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, care avea asupra sa un sac cu produse agroalimentare.

Din primele activităţi de cercetare efectuate la faţa locului, s-a stabilit că suspectul a sustras produsele agroalimentare din Piaţa Centrală.

Suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au constatat că suspectul G.P. a mai sustras produse agroalimentare din incinta aceleiaşi pieţe, în nopţile de 4 spre 5 noiembrie a.c. şi 5 spre 6 noiembrie a.c., produse pe care, ulterior, le-a transportat la locuinţa unei cunoştinţe din municipiul Motru.

Având în vedere aspectele constatate, pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal, acesta fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În seara zilei de 7 noiembrie a.c., la ora 20:39, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către G.N.T., fratele suspectului G.P., despre faptul că acesta din urmă ar fi fost agresat pe parcursul cercetărilor, iar în prezent se află la Spitalul municipiului Motru.

Urmare a acestui apel, la unitatea medicală s-a deplasat un echipaj de poliţie. Aici a fost găsit apelantul dar şi suspectul G.P. care nu a dorit să formuleze plângere cu privire la cele relatate telefonic de către fratele său.

Cu toate acestea, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări privind modul în care poliţiştii care l-au prins în flagrant şi au efectuat cercetări faţă suspectul G.P., au respectat prevederile legale şi procedurile de lucru.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: