A ieșit cu scândura la contracandidatul soțului său

Scandal mare în plină stradă. Soția primarului din Urdari - Gorj și-a ieșit din minți atunci când l-a văzut pe contracandidatul liberal. Acesta se afla în mașină, observându-l pe primarul PSD Mihai Calotă că se deplasează spre casă cu autoturismul primăriei și a luat decizia să-l urmărească.

Odată ajuns în apropierea casei primarului, soția acestuia l-a observat pe Bebe Tauru, consilierul liberal, și a început să se îndrepte cu o scândură spre autoturismul acestuia. Între cei doi a avut loc un dialog destul de aprins, iar cuvintele obscene nu au lipsit nici ele.  Totul a fost filmat și postat pe pagina de socializare a consilierului.

”Are foaia de parcurs pe primărie, nu la el acasă. Pleacă s-o aducă pe doamna Sabina deși era în timpul programului. Crede că Duster-ul primăriei este al lui. Au impresia că sunt Dumnezei(...) Vino încoace că te dau la poliție. Vino cu blana după mine, parcă îmi și e frică de tine. Vino, dacă vrei să plătești”, se aude pe filmarea realizată de Tauru.

În replică, primarul din Urdari, Mihai Calotă, spune că este hărțuit și înjurat mai tot timpul de către contracandidatul său. De asemenea, acesta a mai spus că va depune o plângere penală împotriva lui Tauru.

”Mă hărțuiește. Eu am terminat programul și mă îndreptam spre casă, unde îmi parchez mașina, pentru că sunt președintele Compartimentului pentru Situații de Urgență și pot să apară tot felul de evenimente la care trebuie să mă deplasez. Soția era la poartă atunci când eu am coborât. Mereu mă hărțuiește și mă înjură. Soția s-a enervat când l-a văzut, normal. O să-i fac plângere penală”, a spus primarul Calotă.  

Vizualizări: 4,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: