Reacția lui Weber după plecarea Cristinei Cilibiu din PSD

Reacție surprinzător de relaxată a președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, după plecarea din partid a primarului din Turceni, Cristina Cilibiu. Deputatul Weber a spus că a avut o relație bună cu acest primar și că cei care pleacă nu trebuie să se justifice față de el, ci față de electorat.

"Și la PSD au venit oameni din alte partide. Momentul nu este chiar potrivit, după ce ai făcut afișe, ai făcut bannere, după ce ai postat filmulețe cu modul de abordare, ai făcut afișe cu echipa PSD, cerând voturi pentru PSD, iar cu câteva zile înainte... Nu mă veți auzi comentând de rău, poate că momentul nu este cel mai potrivit, dar asta nu este treaba mea", a spus Weber la Radio Infinit.

Luni, 10 august, doi primari PSD au anunțat că trec la PNL. Este vorba de Cristina Cilibiu de la Turceni și Vili Pasăre de la Dragotești.

Mai sunt doar câteva zile în care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile din 27 septembrie și rămâne de văzut ce soluții de rezervă are PSD, mai ales că plecarea acestor primari era vehiculată de câteva săptămâni. (A.A.)

Vizualizări: 3,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: