Au mers în vizită la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”! 

Mare bucurie miercuri în rândul elevilor din Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. Aceștia au avut plăcuta surpriză să fie vizitați de baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu. 

Jucătorii care activează în Liga Națională de Baschet Masculin și-au dorit să promoveze baschetul și sportul în general în rândul tinerilor din Târgu Jiu. Baschetbaliștii au împărţit autografe, au făcut poze şi i-au învățat pe micii suporteri să arunce cu mingea la coș.

Ceea ce părea o zi normală de școală pentru elevii de la CNTV, întâlnirea cu jucătorii din Liga Națională de Baschet Masculin s-a transformat într-o experiență unică. Pe terenul de baschet din curtea Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” și-au făcut apariția Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Robert Paliciuc, Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Jason Hubbard, Ethan Wright, Arsenije Vuckovic, însoțiți de cei doi antrenori, Kresimir Basic și Alexandru Gliga, dar și de kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma. Staff-ul echipei gorjene a adus cartonașe cu pozele jucătorilor și le-a împărțit celor mici. Evenimentul a început cu o sesiune de fotografii și autografe din partea jucătorilor pentru cei mici. După ce au procurat mai multe cartonașe cu pozele jucătorilor, aceștia au plecat în căutarea baschetbaliștilor pentru a primi autografe. 

După sesiunea foto, sub îndrumarea antrenorului Alexandru Gliga, dar și a profesorului Laurențiu Răuț, cei mici, dar și baschetbaliștii s-au impărțit pe grupe. Sub privirile nostalgice ale jucătorilor, cei mici au trecut la driblinguri și aruncări la coș, efectuate la cele două panouri de baschet din curtea școlii, unii dintre ei demonstrând reale calități de viitori baschetbaliști. Bucuria copiilor a fost și mai mare în momentul în care au putut să-i vadă de aproape pe jucători și au schimbat pase cu aceștia. La final a urmat o poză de grup memorabilă!

„Copiii au fost foarte entuziasmați și fericiți să-i vadă pe jucătorii CSM Târgu Jiu. A fost o zi în care copii au mai uitat, pentru câteva minute bune, de telefoane, tablete sau computere, iar baschetul a fost motivul principal. A fost o acțiune cu zâmbetul pe buze, de care, toți cei care au participat la acest eveniment, își vor aminti, cu siguranță, multă vreme de acum înainte”, a informat csmtargujiu.ro care a publicat numeroase fotografii cu jucătorii în mijlocul copiilor. 

Foto: CSM Târgu Jiu

Galerie foto








Vizualizări: 3,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: