A încercat să violeze o femeie

Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 63 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de sâvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.

Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, despre faptul că fiica sa de 32 ani ar fi fost violată de un bărbat din localitate, care efectua lucrări la centrala termică.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu femeia de 32 de ani, în locuința acesteia și, ca urmare a faptului că s-a opus, a lovit-o cu palmele în zona feței și a corpului. Femeia ar fi încercat să solicite sprijinul polițiștilor, prin apelul de urgență 112, însă bărbatul i-ar fi smuls telefonul mobil din mână, plecând de la domiciliul persoanei vătămate. 

La scurt timp, bărbatul a fost identificat pe raza localității și condus la sediul poliției pentru cercetări. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a acordat îngrijiri medicale victimei, care urmează să fie examinată medico-legal.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere corespunzătoare. 

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: