A intrat cu maşina în trei magazine

La data de 04.12.2010, orele 03:40, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe str. Unirii Siret din municipiu, un autoturism a lovit vitrinele unor magazine.

Imediat a ajuns la faţa locului o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu. S-a constatat faptul că vitrinele a trei magazine fuseseră acroşate de un autoturism, al cărui conducător auto nu se mai afla la faţa locului.

La scurt timp, poliţiştii au stabilit că cel care a condus autoturismul este Gheorghe P.C., de 21 ani, din comuna Schela, judeţul Gorj, acesta fiind depistat în zona parcărilor auto din apropierea locului accidentului.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi întrucât a prezentat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii l-au condus la Spitalul Judeţean Tg-Jiu unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: