A intrat într-un cap de pod

În seara zilei 20.03.2012, ora 22:38, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 D, în localitatea Leleşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri s-a constatat că B.D.L., de 21 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcţia Leleşti spre Târgu-Jiu, la km 5+400, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 20 de ani, aceasta fiind transportată la Spitalul „Tudor Vladimirescu”, Secţia UPU pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: