A lansat proiectul "Antreprenorii locali și provocările perioadei"

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a avut astăzi o întâlnire cu mulți dintre antreprenorii din domeniul construcțiilor de la nivelul județului Gorj.

A fost lansat proiectul "Antreprenorii locali și provocările perioadei", care are ca obiectiv stabilirea unei colaborări între antreprenorii gorjeni din domeniul construcțiilor și identificarea unor soluții la problemele cu care se confruntă.

“De comun acord am stabilit ca priorități: păstrarea forței de muncă actuale prin măsuri imediate (inclusiv prin creșterea salariilor); calificarea și perfecționarea resursei umane din județ; asocierea antreprenorilor din domeniul construcțiilor; informări periodice privind cadrul legislativ și programele guvernamentale de investiții”, a transmis senatorul Iordache, liderul Forța Dreptei în Gorj.

Tot astăzi, Iordache a participat la întâlnirea Corpului Experților Contabili din Gorj, cu tema "Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor".

“Fiind singurul parlamentar prezent la eveniment, i-am asigurat de sprijinul meu în demersurile pe care le fac în direcția consolidării relațiilor de colaborare interinstituțională sau în problemele de natură legislativă cu care se confruntă. În fiecare domeniu în care mă implic văd că gorjenii simt nevoia unui dialog care să ducă la rezultate concrete și își doresc să fie auziți”, a mai transmis senatorul de Gorj.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: