A lovit sensul giratoriu. Patru persoane la spital!

Accident luni dimineața pe Calea București din municipiul Tg-Jiu. Un autoturism a lovit sensul giratoriu, patru persoane ajungând la spital.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că, în urma impactului, patru persoane au suferit leziuni", arată ISU Gorj. 

Victimele nu au fost încarcerate, erau conștiente, au fost preluate de echipajele de intervenție și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 47 de ani, din comuna Licurici, conducea un autoturism pe strada Calea București, din direcția cartierului Drăgoieni către centru, iar în dreptul unității militare nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu fântâna arteziană încadrată de sensul giratoriu", arată IPJ Gorj.

În urma impactului, atât conducătorul auto, cât și alte trei pasagere aflate în autoturism, cu vârste cuprinse între 15 și 51 de ani, toate din comuna Scoarța, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto





Vizualizări: 4,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: