A murit la 43 de ani după o cursă de Viena

Un şofer profesionist din Târgu Jiu a murit duminică acasă, la scurt timp după ce se întorsese dintr-o cursă din străinătate. Bărbatul avea 43 de ani de ani şi venise acasă chiar de Sfântul Nicolae, pentru a fi alături de cei dragi. Acesta avusese o cursă de Viena şi a condus fără întrerupere, reuşind să ajungă sănătos acasă.

Bărbatul a luat masa cu cei din familie şi a simţit câteva dureri în zona inimii, dar le-a pus pe seama unei eventuale răceli. Acesta a considerat că nu este cazul să meargă la medic, mai ales că era zi de sărbătoare. Ulterior, după câteva ore, soţia l-a găsit fără suflare în dormitor. Femeia credea că soţul său se odihneşte, când, de fapt, acesta nu mai respira. Rudele au sunat imediat la 112, însă medicii de la Ambulanţă nu au mai avut ce să facă în afară de a constata decesul.

Moartea şoferului putea să fie una cu consecinţe şi mai grave dacă acesta s-ar fi aflat în cursă şi ar fi condus un microbuz plin de pasageri. Nimeni nu ar fi ştiut ce i s-a întâmplat acestuia sau în ce loc i s-ar fi putut face rău dacă se afla la volan.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: