Davitkov a aflat care sunt problemele echipei de baschet

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu a încheiat acest an cu un eşec în Cupa României, dar ultimele meciuri din campionat au fost foarte bune. Jocul a fost lăudat de antrenorul Jordanco Davitkov chiar dacă rezultatele nu au fost totdeauna cele aşteptate, acesta explicând după ultimul joc şi care sunt problemele echipei.

Antrenorul macedonean Jordanco Davitkov s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi din ultima confruntare a anului, chiar dacă jocul disputat în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat, CSO Voluntari.

Antrenorul principal al CSM Târgu Jiu a precizat că meciul din cupă s-a disputat la doar două zile după ultimul joc din campionat, dar chiar şi aşa echipa sa a prestat un joc mai bun decât anteriorul meci din campionat: „În doar două zile am avut două meciuri total diferite. Dacă acasă cu Focșani, când am pierdut, am jucat foarte rău, acum, la mai puțin de 48 de ore, când am jucat împotriva unei echipe mult mai puternice, aşa cum este Voluntari, am jucat mult mai bine. Am dat șansă tuturor jucătorilor să evolueze. Am avut momente mai bune și mai puțin bune, dar sunt satisfăcut, dar dacă aş putea schimba, aş fi preferat să fi jucat aşa cu Focșani. Problema noastră este că nu avem o constanţă, jucăm oscilant, iar pentru viitor trebuie să reglăm acest lucru, să ajungem la o variantă stabilă”.

Cel mai bun om echipei la acest ultim meci a fost Malik Morgan care a totalizat 16 puncte şi 4 pase decisive. Evoluţii bune au avut şi Porter Troupe, care strâns 13 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive, Ahmed Bashir cu 11p şi 4 recuperări, dar şi Titus Nicoară, care a stat foarte bine la capitolul recuperări, cu 9 mingi câştigate, dar şi 9 puncte marcate.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: