A apărut lista de disponibilizări de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova şi-a întocmit lista de jucători care nu mai fac parte din strategia clubului pentru viitor anunţă Pro Sport. În condiţiile în care Laurenţiu Reghecampf este şi el pe listă, alegerile sale în privinţa lotului contează mai puţin.

Echipa din Bănie doreşte să se departă de mai mulţi jucători, lotul fiind unul extrem de stufos, iar mulţi dintre jucători încasează salarii consistente fără să aibă evoluţiile aşteptate. Pro Sport a publicat lista cu jucătorii de care oltenii vor să se despartă în această iarnă.

Francezul Antoine Conte, adus în vară, a avut evoluţii foarte slabe, apoi s-a accidentat, iar oltenii îşi doresc rezilierea înţelegerii cu el. Dacă francezul Conte acceptă rezilierea, atunci Ştefan Vlădoiu  va continua în Bănie, deşi pentru el exista varianta unui împrumut în iarna aceasta, din cauza unui sezon modest.

Stoperul Mihai Bălaşa se afla şi el pe lista celor care nu mai sunt doriţi la Universitatea, dar o dată cu accidentarea lui Valerică Găman,  nu se va mai renunţa la vreun fundaş central în pauza de iarnă. Un alt jucător care nu mai este dorit în Bănie este Alexandru Mateiu, dar el va fi menţinut până la vară, când i se va termina contractul, având şi o clauză prin care clubul trebuie să achite o sumă importantă dacă se desparte de el înainte de termen.

Mijlocaşii Matteo Fedele şi Antoni Ivanov sunt şi ei indezirabili în Bănie,după ce au avut evoluţii sub aşteptări. În funcţie de negocierile pentru rezilierea contractelor cu Fedele şi Ivanov se va lua o decizie şi în cazul croatului Ante Roguljic, în sensul în care dacă s-ar ajunge la un consens pentru separarea de Fedele şi Ivanov, atunci lui Roguljic i s-ar activa clauza de prelungire a acordului.

Alţi doi jucători care îşi încheie contractele în vară, dar de care Universitatea Craiova nu intenţionează să se despartă de acum sunt Mirko Pigliacelli şi Dan Nistor. Cei doi pot semna acorduri cu alte grupări, în condiţiile în care nu li s-a propus prelungirea înţelegerii cu Universitatea, dar îşi vor duce la final contractul.

Chiar dacă patronul clubului din Bănie, Mihai Rotaru, se declarase entuziasmat de aducerea lui Lyes Houri, prestaţiile francezului n-au mai fost la fel de convingătoare ca la început, aşa că mijlocaşul nu mai este atât de sigur că va continua şi din vară în Bănie.

Vizualizări: 1,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: