Încă o sală de sport modernă se construieşte în Gorj

O nouă sală de sport cu 180 de locuri va fi construită anul viitor într-o comună din judeţul Gorj. Construcţia este finanţată de statul român prin CNI şi se va realiza în comuna Padeș, satul Călugăreni.

Noua sală de sport constituie o investiţie de aproximativ opt milioane de lei şi va fi realizată prin Compania Națională de Investiții după cum a anunţat primarul comunei Padeş, Mihăiță Troacă. „Investiţia va fi finanţată în totalitate de către Compania Naţională de Investiţii nefiind necesară suportarea unor costuri suplimentare de către Primăria comunei Padeș. Aşadar, începând cu primăvara anului 2022 se va începe construcția unei săli de sport moderne, cu tribună, având o capacitate de 180 de persoane”, a anunţat oficial primarul Mihăiță Troacă.

Sala de sport va avea suprafaţa sportivă dimensionată pentru un teren de handbal dar va avea marcaje şi pentru terenuri de baschet, volei şi tenis. Terenul din interior va fi dotat cu coşuri de baschet fixe, cu braţ mobil, fixate de structura acoperişului. Edilul a mai precizat că se vor pune la dispoziţie suporţi pentru montarea fileului de volei şi tenis şi porţi pentru meciuri de handbal. Se vor realiza de asemenea, în cadrul acestui proiect, amenajări exterioare care constau în alei pietonale, alei auto, zonă de parcare precum şi spaţiu verde cu gazon, arbori şi arbuşti.

Compania Națională de Investiții a scos la licitație serviciile de proiectare din faza adaptare la amplasament, asistenţa tehnică din partea proiectantului şi execuţia acestui obiectiv de investiţii numit „Sală de sport cu tribună de 180 de locuri, Sat Călugăreni, Comuna Padeş, Judeţul Gorj”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 7,7 milioane de lei, fără TVA iar lucrările vor începe în primăvară.

Vizualizări: 2,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: