ACS Viitorul Târgu Jiu se reuneşte pe 10 ianuarie

ACS Viitorul Târgu Jiu a decis data reunirii lotului în vederea pregătirii pentru a doua parte a sezonului. Pregătirea se va relua odată cu alte echipe din Liga 2, dar stagiul de pregătire nu a fost încă stabilit.

ACS Viitorul Târgu Jiu se reunește pe data de 10 ianuarie, la fel ca multe alte echipe din Liga 2. Clubul nu a pus prea multe detalii la punct până acum, nefiind încă stabilite definitiv perioada și locul în care va avea loc cantonamentul care va fi efectuat înaintea  reluării campionatului.

Antrenorul Octavian Benga a precizat că își dorește o pregătire în afara țării, iar cea mai probabilă variantă, dacă se va pune de acord cu conducerea clubului, va fi Turcia, cel mai probabil în regiunea Antalya, acolo unde merg majoritatea echipelor din eşaloanele inferioare.

Totul depinde de mai multe aspecte, printre care evoluția situației cu coronavirusul, dar și chetuielile cu un astfel de stagiu centralizat. ”O să ne reunim la 10 ianuarie, după care vrem să mergem în cantonament. Luăm în calcul România, dar și o destinație în afară, probabil Turcia”, a spus noul antrenor al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu pentru liga2.ro.

În sezonul regulat, ACS Viitorul Târgu Jiu mai are de jucat doar trei meciuri, primul cu Ripensia, pe teren propriu, apoi cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: