Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A murit strivit de o semiremorcă fără frâne

Un pensionar din Negomir şi-a pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute după ce a fost lovit de semiremorca improvizată a unui tractor. Nicolae Popescu, de 61 de ani, cobora o coastă în satul Artanu în momentul în care semiremorca plină cu lemne a scăpat de sub control şi l-a lovit pe acesta în plin. Semiremorca era prinsă de un tractor la volanul căruia se afla un miner de 34 de ani din localitate. Poliţiştii au constatat că accidentul a fost favorizat de faptul că semiremorca nu avea sistem de frânare, motiv pentru care nici nu a putut fi menţinută sub control la coborârea pantei. Minerul devenit tractorist de ocazie este acum anchetat pentru ucidere din culpă. Un asistent medical din Crasna este şi el anchetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a accidentat un pensionar din Târgu Jiu care traversa strada pe trecerea de pietoni. Nicolae Popescu, de 61 de ani, a fost rănit deşi a folosit zebra pentru a ajunge de pe un trotuar pe celălalt. Acuzaţii de vătămare din culpă sunt formulate şi împotriva unui tânăr din Runcu. Acesta a intrat cu maşina fratelui său într-un gard de beton şi s-a rănit grav, accidentul având loc pe fondul vitezei şi a neatenţiei în conducere.
 Accidentele respective au avut loc în ciuda acţiunilor de prevenire desfăşurate de poliţiştii gorjeni şi la sfârşitul săptămânii trecute. Zeci de şoferi au primit amenzi pentru depăşirea limitei de viteză, pentru nepurtarea centurii de siguranţă sau pentru conducerea unor maşini care prezentau defecţiuni tehnice. Din cele nouă permise reţinute sâmbătă nu mai puţin de 5 au fost pentru consum de alcool.
 


Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: