A părăsit locul accidentului

În data de 28.05.2011, orele 15:27, poliţiştii Postului de poliţie Crasna au fost sesizaţi de către conducătoarea auto B.M.M., de 21  ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se deplasa pe DJ 665 Crasna, autoturismul său a fost tamponat de un alt autoturism, ce se deplasa din sens opus şi că şoferul acestuia a părăsit locul accidentului.

Un echipaj de poliţie a oprit autovehiculul pe raza oraşului Novaci,în satul Pociovaliştea. La volan a fost identificat Ţ.V., de 56 ani, din oraşul Novaci. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 1,27 mg alcool pur în aerul expirat.

Deşi avea obligaţia de a accepta să fie condus la o unitate medicală unde să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie, conducătorul auto a refuzat.

Tânăra de 21 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Lui Ţ.V i-a fost reţinut permisul de conducere, poliţiştii întocmind pe numele său şi un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală şi refuz de recoltarea a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: