A pierdut banii lângă bancomat

Un bărbat care a găsit suma de 501 lei lângă un bancomat din Târgu Jiu, în str. Nicolae Titulescu, a mers și i-a predat la Poliția Locală.

Polițiștii locali au cerut sprijinul băncii pentru a găsi proprietarul banilor. "După întocmirea documentelor, la scurt timp au fost urmate demersurile stabilite în lege pentru identificarea proprietarul sumei de bani pierdute. A fost solicitat sprijin și personalului sucursalei în preajma căreia a fost găsită suma de bani. În cursul acestei zile, la sediul instituției s-a prezentat o persoană de sex masculin cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu care a declarat că este proprietarul de drept. Bărbatul a relatat că bancnotele i-au alunecat din buzunar lângă agenția bancară în cauză fără să își dea seama la momentul respectiv", arată un comunicat al Poliției Locale.

Bărbatul care a pierdut banii i-a primit înapoi. "Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor, în limitele stabilite de lege și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică, responsabilitate și corectitudine", mai arată sursa citată. (A.A.)

Vizualizări: 2,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: