A plecat după ciuperci şi s-a rătăcit

În ziua de 18 septembrie a.c., în jurul orelor 18.20, la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj – compartimentul Monitorizare Misiuni și Evenimente, a fost primit un apel telefonic efectuat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, prin care o persoană din localitatea Polovragi a sesizat faptul că tatăl său, numitul M.P. de 47 de ani din comuna Baia de Fier, a plecat în dimineața zilei de 18 septembrie, orele 05.00 cu un grup de persoane după ciuperci pe Cheile Oltețului iar la ora stabilită pentru regrupare, nu a mai sosit la punctul de întâlnire, posibil fiind rătăcit.

Patrula de jandarmi aflată în serviciu la Grupa de Supraveghere și Intervenție Novaci, a fost direcționată către zona indicată, unde, în jurul orelor 19.50 s-a întâlnit cu persoana căutată pe drumul forestier, în apropierea Peșterii Polovragi, în timp ce acesta se întorcea spre domiciliul său cu un autoturism proprietate personală.

Din discuțiile purtate cu persoana căutată, a reieșit că acesta se rătăcise și neavând semnal la telefon nu a mai putut să ia legătura cu familia, în acest timp nu a avut probleme de sănătate. Acesta a fost condus la domiciliul său, patrula de jandarmi reluându-și misiunea inițială.

COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: