A plonjat cu maşina în Jiu

Un accident de circulaţie s-a produs ieri pe Defileul Jiului. O târgujiancă  de 33 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul asupra volanului. După ce a părăsit partea carosabilă a plonjat cu autoturismul în apele Jiului. În urma impactului atât şoferiţa cât şi un tânăr de 20 de ani au fost transportaţi la un spital din Petroşani pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Ştiri pe scurt:

Accident pe trecerea de pietoni

Mihai G. S. de 26 de ani din Târgu Jiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada 9 Mai din Târgu Jiu a accidentat uşor pe Maria G. L. de 39 de ani din Drăguţeşti chiar pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. (A.P.)

Beat în mijlocul străzii

Din cauză că se deplasa neregulamentar pe carosabil, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, Gheorghe P. de 62 de ani din Bibeşti a fost accidentat uşor de către un autoturism condus de Constantin R.M. de 27 de ani din Târgu Cărbuneşti. Gheorghe P. a fost transportat de urgenţă la spital pentru investigaţii. (A.P.)

La spital din cauza neatenţiei

După ce a traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, Vergina T, de 52 de ani a fost accidentată de un autoturism condus de către Marius B. de 28 de ani din comuna Dragoteşti. Accidentul s-a produs pe strada Victoria din Municipiu. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri.  (A.P.)

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: