Mort în lacul de agrement al unei pensiuni din Peştişani

Un doljean a fost găsit mort de patronii pensiunii unde acesta era cazat.  Bărbatul locuia la o pensiune din Peştişani şi de câteva zile nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Ieri el a fost găsit fără suflare chiar în lacul din curtea pensiunii. Poliţiştii criminalişti coordonaţi de un procuror încearcă să stabilească acum cauzele decesului. Din primele cercetări nu există nicio suspiciune de crimă.

Ion Ţemir avea 53 de ani şi era din comuna doljeană Pleniţa. El era angajat la o firmă de prospecţiuni şi avea lucrări pe raza judeţului Gorj. De aproximativ o lună de zile era cazat cu colegii la o pensiune din comuna Peştişani. Misterul dispariţiei bărbatului a fost dezlegat ieri, când patronul pensiunii i-a găsit trupul neînsufleţit în apele lacului de agrement, chiar din curtea pensiunii. „Era cazat aici la noi cu câţiva colegi de ei lui pentru că executau la o firmă de prospecţiuni. De câteva zile a dispărut. Absolut nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Din nefericire l-am găsit mort aici în lacul de lângă pensiune. Nu-mi dau seama cum s-a întâmplat una ca asta. Nu ştiu nici cum a dispărut, doar am realizat că nu mai este în pensiune”, a declarat patronul pensiunii.

Deşi toţi susţin că bărbatul nu a mai fost văzut de câteva zile, poliţia nu a fost anunţată cu privire la această dispariţie.

Criminaliştii coordonaţi de procurorul Emil Moţa au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care bărbatul a decedat. „Este vorba de un bărbat găsit decedat în acest lac. Încă nu ştim cauza. Medicii legişti vor efectua necropsia cadavrului. Pot să vă spun că în acest moment nu există suspiciuni cu privire la moartea bărbatului pentru că nu prezintă pe corp urme ale acţiunii unei persoane“, a declarat procurorul Emil Moţa.

Colegii bărbatului nu au vrut să dea nicio informaţie cu privire la decesul doljeanului. „Nu este colegul nostru, nu ştim nimic de el. Nu avem ce să vă spunem. Cât despre cele întâmplate acum am aflat şi nu avem nicio părere”.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: