Un libanez, rănit în accident la Scoarţa

Un libanez a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme după ce maşina în care acesta se afla a lovit un stâlp electric. Evenimentul s-a produs pa raza localităţii Scoarţa, unde şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic.

Libanezul în vârstă de 27 de ani, împreună cu alte persoane trebuia să ajungă în judeţul Prahova. Pe raza localităţii Scoarţa, într-o curbă periculoasă, şoferul autoturismului de teren a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Conducătorul auto nu a luat în considerare faptul că partea carosabilă este acoperită cu zăpadă şi după ce a pierdut controlul asupra volanului s-a izbit de un stâlp electric de pe marginea drumului. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţie, care a cercetat cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. „A avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale şi o victimă. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum conducătorul autoturismului a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp electric. În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager, cetăţean libanez”, a declarat Cosmin Militaru, agent al Postului de Poliţie Scoarţa.

O echipă de la Electrica s-a deplasat la locul accidentului pentru a se asigura că nu sunt probleme. Curentul electric nu a fost oprit în zonă, iar şoferul trebuie să plătească stâlpul avariat. „Curentul electric nu a fost întrerupt în zonă. Am verificat stâlpul şi nu este nici un cablu rupt. O să-l înlocuim imediat, iar şoferul trebuie să plătească stâlpul sau dă asigurarea de la maşină. Costul stâlpului se ridică la 600-700 de lei noi”, a declarat Vasile Pachia, lucrător Electrica.

Libanezul a fost transportat cu o Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu traumatism cerebral şi abdominal.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: