Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A primit mită o mașină de lux

Un consilier din Ministerului Dezvoltării a fost reţinut pentru luare de mită. Procurorii DNA spun că acesta ar fi primit o maşină de lux de la administratorul unei firme pentru a trece cu vederea nereguli privind lucrări finanţate prin PNDL.

Viorel Dinu este consilier evaluare-examinare în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei - Serviciul Corp Control.

„În cursul anului 2020, inculpatul Dinu Viorel, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins şi primit, printr-un intermediar, de la administratorul unei societăţi comerciale, un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro. Folosul necuvenit menţionat mai sus, ar fi fost pretins şi primit de inculpat pentru a nu constata nereguli ce ar fi atras sancţiuni, inclusiv suspendarea contractelor pe care una dintre societăţile comerciale administrate de omul de afaceri le avea încheiate cu două primării din ţară. Aceste contracte de execuţie lucrări erau finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.)”, informează DNA.

În dosar se desfăşoară şi alte acte de cercetare penală.

Vizualizări: 2,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: