A primit un picior în gură de la primar

Primarul Sorin Bucurescu, proaspăt ieşit din spital după ce a fost bătut de un consilier local, a făcut acelaşi lucru cu un coleg din Consiliu Local Slivileşti. Sorin Bucurescu şi Dumitru Stoichiţoiu, consilier PRM, s-au întâlnit duminică seara la un meci de fotbal și  s-au luat la bătaie din cauza unor înjurături de pe terenul de fotbal.

Dumitru Stoichiţescu se află acum internat în spitalul din Craiova după ce primarul Bucurescu i-a aplicat un genunchi direct în faţă dar primarul nu-şi aminteşte de vreun incident de acest fel.

„Suspect de fractură de mandibulă“

Dacă acum câteva săptămâni Sorin Bucurescu era bătut de un consilier local, acum roata s-a întors şi primarul este acuzat că a băgat un consilier în spital. Consilierul PRM, Dumitru Stoichiţescu, spune că la meciul de fotbal dintre echipa Văgiuleşti şi Slivileşti s-a ales cu probleme la mandibulă. „A fost la un meci de fotbal şi un jucător de la mine i-a zis o expresie domnului primar. Primarul a traversat terenul în fugă şi eu m-am opus să nu dea în jucătorul meu şi practic el m-a lovit pe mine cu genunchiul în partea stângă a feţei”, spune consilierul PRM. Dumitru Stoichiţescu s-a dus repede la spitalul Motru iar de acolo a ajuns la spitalul de la Craiova. „De la spital de la Motru mi-au spus că sunt suspect de fractură de mandibulă, dar până nu mă vede un doctor  nu pot să spun mai multe”, a adăugat Stoichiţescu.

Bucurescu: „După ce s-a terminat meciul a început aoleu, aoleu“

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, spune că totul este pus la cale de consilierul Lucian Valentin Lambu, cel care l-a bătut pe primar. „Nici poveste de aşa ceva. Într-adevăr m-a înjurat unul dintre jucătorii echipei adverse, dar domnul consilier s-a pus între noi şi atât. După cinci minute, după ce s-a terminat meciul, a început aoleu, aoleu.., după ce s-a întâlnit cu Lambu”, a spus Bucurescu.

Primarul de la Slivileşti îl suspectează pe Lucian Valentin Lambu că îl foloseşte pe consilierul Stoichiţescu, pentru a determina să nu îl dea în judecată. „Lambu i-a zis, spune mă că te doare capu’, asta am înţeles de la poliţiştii din comună. Eu nu m-am întâlnit cu el să văd dacă îl doare sau nu capu’. La spital la Motru el a fost cu Lambu pentru a-şi face radiografie. Din câte am înţeles Lambu i-ar fi spus, hai că dacă zici tu că te-a lovit Bucurescu, renunţă şi nu mă mai dă pe mine în judecată”, susţine Bucurescu.

„E greu să îl ascult pe Călinoiu în situaţia asta“

Primarul comunei Slivileşti este hotărât să îl dea în judecată pe Lucian Valentin Lambu, chiar dacă încalcă ordinele primite de la preşedintele executiv al PSD Gorj. „Eu pe Lambu îl dau în judecată orice ar fi. Înainte de campania electorală depun plângere pentru că cu siguranţă în campanie vor fi probleme la Slivileşti”, spune Bucurescu. Primarul de la Slivileşti spune că este greu să îl asculte pe Călinoiu care nu ştie cu ce probleme se confruntă el în localitate. „E greu să îl ascult pe Călinoiu în situaţia asta. Dânsul e cu problemele dumnealui, noi cu ale noastre, asta este. Domnul Călinoiu a zis că nu e bine că e campanie şi trebuie să fim prezenţi în localitate şi să aducem voturi, dar eu îl dau în judecată pe Lambu”, susţine hotărât Bucurescu.

Consilierul PRM riscă să fie sancţionat

Ion Fugaru, preşedintele Partidului România Mare, habar nu avea că unul dintre consilieri locali ai partidului a fost implicat într-un scandal. „Dacă se dovedeşte că consilierul nostru este vinovat, acesta va fi sancţionat de organizaţie. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar dacă este vinovat consilierul nostru va primi sancţiuni din partea partidului”. 

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: