Elev de clasa a XII-a – mort într-un accident rutier la Cojani

Un elev de 18 ani din Târgu-Cărbuneşti şi-a pierdut viaţa aseară într-un accident rutier produs la câţiva kilometri distanţă de oraş, în zona Cojani, pe o porţiune de drum recent modernizată.

Eugen Ciobanu se afla într-un autoturism Opel împreună cu alţi doi prieteni, el stând pe bancheta din spate. Autoturismul era condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, în maşină aflându-se un alt pasager, tot de 20 de ani, care a stat pe scaunul din dreapta faţă. Niciunul dintre cei doi nu au avut cu răni grave, deşi ambii au ajuns la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde au rămas internaţi pentru că aveau "fractură de claviculă", generată de portul centurii de siguranţă.

Singurul copil al familiei

Conform inspectorului Lucian Brâncuşi, care a coordonat cercetările la faţa locului, accidentul a fost generat de viteza mare cu care autoturismul rula pe porţiunea de drum modernizată vara aceasta, şoferul scăpând maşina de sub control într-o curbă uşoară la stânga. Ulterior, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi a zburat prin aer câţiva metri, după care a mers pe un câmp zeci de metri, oprindu-se în cele din urmă lângă un stâlp de electricitate, în lipsa unor martori oculari poliţiştii neştiind deocamdată dacă maşina a izbit sau nu stâlpul, pe acesta neexistând urme vizibile ale unui eventual impact.

Câţiva colegi ai lui Eugen Ciobanu au venit la locul accidentului, aici ajungând şi tatăl acestuia chiar în momentul în care trupul neînsufleţit al băiatului era cărat spre maşina Serviciului de Medicină Legală Gorj. Bărbatul s-a prăbuşit la pământ când şi-a văzut fiul pe targă, mort, într-un sac, apropiaţi ai acestuia precizând că Eugen era singurul copil al familiei. În plus, mama băiatului a fost recent operată pe cord, iar tatăl are şi el probleme grave de sănătate.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, medicii legişti urmând să stabilească azi cauzele exacte ale decesului. Prietenul acestuia aflat la volan în momentul producerii accidentului va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: