A rămas fără un picior. Marius cere ajutorul semenilor săi

Un accident de mașină i-a schimbat total viața. Este vorba despre un tânăr din județul Gorj, comuna Crasna. Marius Ciortea și-a pierdut piciorul stâng  în urma nefericitului eveniment, iar acum are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Bărbatul are în prezent o proteză, însă nu este suficient de bună pentru activitățile pe care le prestează.

Chiar dacă accidentul l-a marcat, bărbatul nu s-a lăsat pus la pământ și a mers la serviciu în continuare. Acesta își desfășoară activitatea într-o benzinărie. Marius își dorește o viață cât mai aproape de normalitate, spunând că își dorește să meargă cu fiica lui la piscină sau să se plimbe amândoi cu bicicleta. Proteza de care are nevoie Marius are un preț care pleacă de la 20.000 de euro, iar cea mai scumpă ajunge și la 80.000 de euro.

”În urmă cu 10 ani am suferit un accident de mașină și în urma acestuia am rămas fără piciorul stâng. Am o proteză în acest moment, dar componentele s-au învechit și nu mai pot merge cum trebuie.  Am nevoie de o schimbare. O proteză care îmi trebuie mie este destul de scumpă. Pentru activitatea pe care o am eu, cea mai bună este 80.000 de euro, dar sunt și la 20.000 de euro. În momentul de față lucrez ca șef de stație Peco”, a spus Marius.

Bărbatul povestește cum s-a schimbat viața sa după nefericitul eveniment în care a fost implicat: ”S-au schimbat foarte multe. Vezi viața altfel. Nu mai poți face lucrurile pe care le făceai înainte. Este important să mergi cu capul sus și să fim optimiști”.

Marius spune că a cerut ajutorul mai multor oameni, fiind vorba și despre anumite firme care pot redirecționa impozitul pe venit sub forma unui contract de sponsorizare.

Cei care vor să-l ajute pe tânăr o pot face cu sume cât de mici în contul: RO33BRDE200SV44494892000. Contul este deschis pe numele: Dumitru Marius Ciortea. 

Vizualizări: 20,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: