Vrea să aibă o viață normală, însă are nevoie de ajutorul nostru

Un accident de mașină i-a schimbat viața unei tinere din județul Gorj. La doar 16 ani, Georgiana, o adolescentă din Bumbești-Jiu, are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Fata suferă de paralizie de plex brahial stâng după teribilul accident petrecut în urmă cu 8 ani.

Familia Georgianei are nevoie de o sumă destul de mare de bani pe care nu și-o permite, pentru ca fata lor să ducă o viață normală. Pentru a-și recupera mâna stângă, adolescenta are nevoie de 35.000 de euro, operația urmând să aibă loc într-o clinică din Germania.  

”În luna mai 2013 a avut loc accidentul de mașină. Ea era cu unchiul și tatăl ei în mașină. Stâlpul de la mașină s-a rupt, iar fata a avut o tăietură la claviculă și la mână i s-a rupt musculatura. În opt ani am fost la mai mulți medici și mi s-a spus că trebuie să găsim un medic care să îi facă reconstrucție. Am trimis documentele în Germania și nea-u garantat că se va recupera. Ne-au cerut 35.000 de euro”, a spus mama Georgianei.

Cei care vor să facă o faptă bună și să-i acorde Georgianei o șansă la o viață normală pot dona în contul bancar deschis pe numele Popescu Ximena Monica: RO95BRDE200SV56994042000.

Galerie foto



Vizualizări: 9,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: