A reușit să obțină bani pentru rețea de canalizare în toată comuna

Autoritățile locale din comuna Bălești au finalizat un proiect finanțat Ministerul Dezvoltării în valoare de 2.500.000 de euro care a vizat introducerea sistemului de canalizare în partea de nord a localității, iar acum au fost obținute alte fonduri pentru continuarea rețelei. După ce această nouă investiție va fi gata, comuna Bălești se poate mândri cu sistem de canalizare realizat în procent de 100%.

Autoritățile locale din comuna Bălești au obținut prin programul ”Anghel Saligny” suma de 1.200.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la sistemul de canalizare. 

”Este o investiție importantă și necesară pentru comunitate. Se va înființa rețea de canalizare în satul Rasova și Seci pe o distanță de aproximativ 8 kilometri. După ce se va finaliza și această investiție o să avem toată comuna acoperită de acest sistem de canalizare în proporție de 100%. De curând am recepționat rețeaua de canalizare realizată prin PNDL 2 în zona de nord a comunei, mai exact în satele Stolojani, Găvănești, Tălpășești și Cornești. Este vorba de o investiția e 2.500.000 de euro derulată prin Ministerul Dezvoltării”, a declarat primarul Mădălin Ungureanu.

Vizualizări: 775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: