„A trăit cu mine şi a rămas gravidă fata?“

Bătrânul de 77 de ani, acuzat că are un copil în urma relaţiei cu o minoră a rupt tăcerea. Acesta a declarat în timpul emisiunii „Acces direct” de pe Antena 1 că pruncul născut nu este al lui şi că cea cu care avut o relaţie de lungă durată este mama minorei Andrea Rotaru. „Era la un restaurant, la o bodegă de-asta şi o sifonărie. Am avut relaţii cu ea, dar nu eram împreună că eu aveam familia mea. Am avut relaţii până când s-a căsătorit. Şi de atunci am întrerupt, dar ea tot nu m-a lăsat în pace. Mă suna mereu ca să îi mai dau bani”, spune bătrânul.

Mai mult decât atât, Antonie Ohotă crede că Andreea a născut fetiţa în urma relaţiei avute cu unul dintre liceenii pe care mama tinerei îi ţinea în gazdă, nicicum cu el. „A avut băieţi în gazdă de liceu, în timpul acesta, când a rămas fata gravidă. Ea nu vrea să recunoască nici că a avut cu mine nimic, ce să mai zic de altceva. Fata e dresată de ea”, mai povesteşte acesta. „Că a venit şi la mine în spital, când am fost internat şi i-am dat bani. I-am dat o sută de lei şi pe urmă i-am dat iar o sută că prima dată a venit cu mă-sa. Mi-a dat telefon şi m-a scos pe sala spitalului, acolo şi a doua zi şi a treia zi a venit fata să îmi ceară bani pentru că trebuie să îşi ia ceva”, menţionează Antonie Ohotă. Chiar a fost rugat de Clara Nedelcu să se dea drept bunicul minorei pentru a nu avea divergenţe cu soţul.  

Abuzul de la şase ani, o minciună

Bătrânul dezminte toată povestea însăilată de mamă şi de fată asupra faptului că acesta ar fi acuzat-o pe minoră încă de la vârsta de şase ani. „Aia e minciună. Cetăţeanul acesta m-a chemat la el după ce am luat televizorul şi am băut şi mi-a zis: «Măi, tataie, nu îi facem lui Clara un gagic, să mai ia şi ea nişte bani» şi au zic «Nu ştiu, domnule, că nu-i fata mea sau să răspund eu de ea». Cred că bărbatul acesta de câte ori mă duceam era pe la uşă pe acolo. Era gelos pe ea sau ce ştiu eu- Că a venit o fată la mine acasă. Şi  a bătut la uşă şi a zis că mă cheamă Clara să mă duc până la ea, neapărat. M-am dus a doua zi şi am găsit-o pe fată, iar mamă-sa nu era.  Şi i-am spus: «Vezi că te bat de te nenorocesc. Du-te şi cheam-o pe aia încoace să vedem ce a căutat la mine să mă cheme, dacă era nevasta acasă şi vedea-» Şi ea a bătut în perete. I-a fost frică să nu o bat. «De ce o trimiteţi pe aia la uşă să afle nevastă-mea. Du-te şi cheam-o, să vină aici, să stea de vorbă cu mine, să zică cine a trimis-o». Şi atunci ea a bătut în perete la cetăţeanul acesta”, povesteşte bătrânul Antonie Ohotă.

Ohotă: Am păstrat relaţia cu Clara pentru că mă şantaja

„Am mai păstrat relaţia cu ea pentru că mă şantaja Clara. Mie îmi era frică să nu afle nevastă-mea. Şi m-a dat către soţul ei că e nepoata mea şi cutare. Să o pună pe ea la testul de minciuni să vadă că minte. Spune că n-a trăit cu mine. Păi ce-  Eu eram nebun să mă duc 12 ani de zile... Cum dădea telefon, cum mă duceam...”, mai adaugă Antonie Ohotă

La auzul acestor vorbe, mama fetei a negat cu înverşunare şi spune că aşteaptă testul de paternitate care va dezlega tot acest mister. „A trăit cu mine şi a rămas gravidă fata-“, a spus mama fetei.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: