A treia tentativă de a pune director la APIA Gorj

Postul de director adjunct la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Gorj a fost scos la concurs pentru a treia oară. Deşi această funcţie a fost obţinută de PC în urma negocierilor cu PSD, candidatul partidului, Valentin Priporeanu, nu a reuşit să promoveze primele două concursuri organizate în acest sens. 

Agenţia Naţională a Funcţionarilor publici organizează în data de 13 noiembrie un nou concurs pentru recrutarea unei persoane care să ocupe pe perioadă nedeterminată postul de director executiv adjunct-economic şi control pe teren din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Gorj. La concursul din august şi la cel de la începutul lunii octombrie pe acest post s-a prezentat Valentin Priporeanu, cel susţinut de Partidul Conservator, însă nu a reuşit să-l şi promoveze. Acesta a ocupat până în luna iulie postul scos acum la concurs, fiind delegat de la Direcţia Agricolă Gorj la începutul anului, unde a şi revenit în funcţia de şef serviciu.

Şeful APIA Gorj spune că ar fi bine dacă s-ar ocupa postul, asta pentru că activitate este destulă, iar angajaţii lucrează şi suplimentar pentru a îndeplini sarcinile la timp. “La a doua încercare domnul Priporeanu nu a promovat. Tot ce îmi doresc este ca cel care va ocupa postul să se implice şi să pună umărul alături de noi toţi ceilalţi, să facă treabă la nivelul instituţiei. Suntem într-o perioadă destul de dificilă privind autorizarea plăţilor. Lucrăm şi după program. Ne dorim ca săptămâna aceasta să plătim toţi fermierii”, a declarat Constantin Negrea, directorul general al APIA Gorj.

Partidul Conservator de la Gorj ar putea pierde postul de director adjunct înfiinţat special în baza negocierilor cu PSD dacă organizaţia nu va trimite la concurs un specialist care să şi promoveze concursul. Conducerea PC Gorj nu a putut fi contactată pentru a comenta referitor la acest aspect.   

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: