A virat fără să se asigure şi a ajuns la spital

Neatenţia putea să o coste viaţa pe o femeie în vârstă de 44 de ani din municipiul Motru. Aceasta a fost victima unui accident rutier după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un alt autoturism care se deplasa din sens opus. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Roşiuţa. Conform oamenilor legii, femeia nu s-a asigurat când a efectuat un viraj la stânga.

Femeia s-a ales cu leziuni în urma accidentului de circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului se pare că o femeie în vârstă de 44 de ani din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Roşiuţa, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa din sens opus şi condus de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, tot din aceeaşi localitate. În urma impactului femeia a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Municipal din Motru în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul de 58 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar femeii i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Femeia a fost internată la spitalul din Motru, starea ei fiind stabilă, spun cadrele medicale care i-au acordat primele îngrijiri. “Pacienta este relativ bine, stabilă. Prezintă un politraumatism la cap, la bazin. A necesitat internare”, a precizat Laurenţiu Zgoncea, asistentul de serviciu din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Motru.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: